zaterdag 1 maart 2008

Echoklik - Thereminvirtuoos Pamelia Kurstin

Echokliks zijn klikkebol links die ik al struinend tegenkwam en het herhalen waard vind. Echokliks moet een serie worden. Aflevering 1:

Pamelia Kurstin bespeelt de Theremin, niet alleen op virtuoze wijze maar het is ook lang geleden dat ik iemand zo naturel en zonder opsmuk zag optreden.

Dit komt van www.ted.com, en als u daar dan toch bent, bekijk dan ook even de jongleervirtuoze Raspyni brothers. Humor om te lachen.

Taalnoot: met dank aan Helcia voor de term klikkebol. Een klikkebol link is een "aanklikbare koppeling", maar dat roept mij teveel associaties met de verdomde (als in dumbed down) help van Nederlandse Windows.

1 opmerking:

Floris zei

Leuk. Wie ook heel aardig theremin speelt is Angelo Moore, zanger & multi-instrumentalist van Fishbone. Helaas kon ik geen Youtubeje vinden om mijn bewering kracht bij te zetten. Maar als je Moore eenmaal aan de gang hebt gezien op de theremin, dan weet je dat het apparaat niet alleen ingezet kan worden voor de begeleiding van houterige SF-films in bordkartonnen decors. Oei oei oei, wat rockt die kerel hard. Op een theremin dus. Zien is geloven.

Een reactie posten

Mogelijk gemaakt door Blogger.