zaterdag 17 januari 2009

Echoklik: Hoe Buitenlanders Nederland Zien

Je kunt Yap The Hoep Skeffer als Secretatis-Generaal van de NAVO hebben aangeleverd, je kunt George Bush hebben gesproken over Efgennisten maar het maakt allemaal niets uit: de Internationale gemeenschap blijft Nederland zien als "the land of Hans Brinker", getuige dit stukje in de International Herald Tribune.
En: de gebroken pols van onze defensieminister heeft de internationale pers gehaald. Bonuspunten voor Eimert!
Ook opmerkelijk is dat de heer Gus Gustafsson wordt geciteerd. Dat lijkt me een Scandinaviër, maar nou ja, weten die Yanken veel..

De foto is van Flickr gebruiker Ferdi, gebruikt onder een Creative Commons License.

Via Neatorama

3 opmerkingen:

Floris Dogterom zei

Kan natuurlijk zo zijn dat dhr. Gus Gustafsson zijn overgrootpapa door een Nederlandse deerne verleid werd, en dat voornoemde heer Gus Gustafsson met een - ik noem maar wat - Rotterdams accent spreekt waar je tegenaan kunt leunen zonder om te vallen.

Doe de kraan het alweer?

Rolf Blijleven zei

Het zou natuurlijk kunnen, maar als je de moeite neemt om naar Kinderdijk te gaan, neem dan ook de moeite om iemand te vinden om interviewen die De Vries heet, of Wijma of zo.

De kraan was een zware bevalling, maar hij doet het weer. Ik overweeg er een stukje over te schrijven. Memoires van een Doe Het Zelver

Rolf Blijleven zei

om TE interviewen, bedoel ik natuurlijk!

Een reactie posten

Mogelijk gemaakt door Blogger.