donderdag 13 augustus 2009

Kijkcijferkanon

UPDATE 21-2-2010: Danny Trubert is sinds eergisteren voortvluchtig.

Onze sitemeter wijst aan hoeveel bezoekers zich melden aan Loket Diversen, en hoe ze hier komen. Wat blijkt? De Scheveninger Danny Trubert, die we twee jaar geleden bespraken in dit artikel over verdachtenbescherming zorgt nog elke week voor veel kijkcijfers. Wie hem googelt krijgt Loket Diversen bovenaan. Dat is geen opzet, dat is bij toeval zo ontstaan. Nu vind je van alles & nog wat bij Loket Diversen, maar een sensatieblog willen we niet zijn. Echter wie zoekt willen we wel helpen.

De toen 16-jarige Danny is op 18 oktober 2007 veroordeeld tot een jaar jeugddetentie en tbs, voor een steekpartij die fataal afliep voor de 25-jarige Pascal Triep. We tekenen hierbij aan dat TBS de enige manier is om iemand letterlijk levenslang in detentie te houden. Zo werkt TBS.

Een filmpje van de momenten na de steekpartij, gemaakt met een mobieltje door een buur en gepost op Geenstijl, zorgde voor veel ophef en stemmingmakerij. Nog steeds is dat filmpje daar te vinden en ook daar zorgt het blijkbaar nog steeds voor hoge kijkcijfers: je moet eerst reclame bekijken voordat je het filmpje te zien krijgt. Reclame voor de Staatsloterij, wrang genoeg, want de kans dat je een mes tussen je ribben krijgt is immers vele malen groter dan de kans op de hoofdprijs in de Staatsloterij.

Maar goed. U kwam voor dat filmpje? Via AD is het nog steeds niet meer te zien. Via GeenStijl nog wel, nog steeds voorafgegaan door reclame. Meer zeggen we niet.

Foto van Flickr user 710928003, gebruikt onder Creative Commons licentie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mogelijk gemaakt door Blogger.